TruckersMP Update voor 1.35

Hallo Truckers,

Vandaag is een heel speciale dag voor TruckersMP. We hebben pas onlangs ondersteuning voor 1.35 gelanceerd en we hebben nu ook enkele monumentale wijzigingen aangekondigd om ons te helpen de best mogelijke multiplayer-modificatie te maken. Dat betekent dat we nu gefocust zijn op wat het oorspronkelijke ETS2MP-project beoogde te doen … De trucking-simulatie verbeteren zoals we die nu kennen.

 

Zoals je al weet, staan ​​we bekend om onze grote spelersbasis, maar hiermee is ook bekend dat de simulatie helaas opzij is geschoven en dat trollen een percentage van dat spelersbestand innemen. Met de veranderingen die we hier aankondigen, zou dit hopelijk nu moeten veranderen.

 

We hebben besloten dat we meer de nadruk willen leggen op de simulatie-kant van de dingen en brengen het spel en de mod terug naar de oorsprong van het creëren van een simulatie- of arcadeomgeving voor al onze spelers om uit te kiezen.

Met dit gezegd zijnde, hebben we besloten om 2 verschillende soorten gameplay over ons servernetwerk te lanceren. Deze 2 spelmodi worden eenvoudig “Arcade” en “Simulatie” genoemd, maar ze zijn heel verschillend.

 

Wat zijn de verschillen tussen de twee stijlen van servers?

 

Als je ervoor kiest om op een Arcade-server te spelen … Je zult het volgende opmerken:

Uw naam wordt weergegeven als “<Uw naam> (A <ServerID>)”. Bijvoorbeeld: Wheezy (A 756).

De snelheidsbegrenzer is inactief, dus dat betekent dat u elke gewenste snelheid kunt gebruiken.

Botsingen zullen inactief zijn, zodat de server volledig onbeschadigd is en je door andere spelers kunt rijden zonder een botsing te veroorzaken.

De opdracht / fix heeft geen cooldown, dus als je crasht, kun je de opdracht gebruiken zonder te hoeven wachten tot de cooldown-timer van de opdracht wordt gereset.

U kunt de Scout-auto van TruckersMP op deze servers gebruiken.

 

Als u ervoor kiest om op een Simulation-server te spelen … U zult het volgende opmerken:

Uw naam zal hetzelfde weergeven als in het verleden. <Uw naam> (<Server-ID>). Bijvoorbeeld: Wheezy (756).

Voor ETS2 blijft de snelheidsbegrenzer actief, maar deze is momenteel hetzelfde als EU # 1 (110 km / u / 68 km / u). Aan de andere kant is dit voor ATS 130 km / h (80 mph) omdat er geen speciale arcadeserver is. We hebben deze beslissing genomen omdat we vinden dat 110 km / h meer geschikt is voor het genereren van de truckomgeving.

Botsingen blijven actief voor de server en de enige zones die NCZ zijn, zijn dezelfde als die ze momenteel zijn (depots, poorten, enz.).

De opdracht / fix heeft een afkoelperiode die dezelfde tijd zal blijven als de huidige situatie (600 seconden na het gebruik van de spawn en het vorige gebruik).

Voorlopig kunt u de Scout-auto van TruckersMP op deze servers gebruiken, maar dit is op proefbasis. Meer informatie over de resultaten van deze proef zal op een later tijdstip worden verstrekt zodra deze is voltooid.

 

Je zult ook gemerkt hebben dat deze veranderingen LIVE zijn gegaan en we hebben ook de naam van al onze servers veranderd om te voldoen aan wat hierboven is genoemd. Onze nieuwe serverlay-out is als volgt:

 

Euro Truck Simulator 2 TMP-servers:

Simulatie 1: 4200 slots

Simulatie 2: 2300 slots

Arcade 1: 2300 slots

Arcade 2: 2300 slots.

 

American Truck Simulator TMP-servers:

Simulatie: 1500 slots

Amerikaanse simulatie: 1500 slots.

 

Betekent dit dat ik niet gebanned kan worden als ik op een Arcade-server speel?

Nee. Arcade-servers zijn niet-botsingen, dus rijgerelateerde regels worden niet toegepast. Er zijn echter nog steeds enkele regels die u moet volgen tijdens het spelen op het netwerk. Ze zijn als volgt:

§1.3 – Spammen of misbruik

§1.5 – Ongepast gebruik van taal, communicatie en imitatie van welke aard dan ook

§1.6 – Recht en piraterij (delen van links in-game chat)

§1.7 – Matiging achterbank

§1.8 – Opruiing

§2.1 – Misbruik van hacking / bug / functie

§3 – Bewaar bewerkingsregels behalve §3.3 – Zwevende en knipende delen

 

Zie https://truckersmp.com/rules voor meer informatie over de volledige lijst met regels

We hebben ook besloten om de regels voor het opslaan van wijzigingen in evenwicht te brengen met de belangrijkste simulatie-updates. In het verleden zijn de redigeerbewerkingsregels verwarrend geworden, maar hebben ook dingen toegestaan ​​die volledig tegen simulatie ingaan. Hoewel veel opgeslagen bewerkte vrachtwagens in het echte leven waarschijnlijk niet bestaan, zijn ze fysiek mogelijk, in tegenstelling tot sommige andere opslagbewerkingen.

 

Wat zijn de belangrijkste veranderingen?

Delen die van het voertuig weg zweven zijn niet toegestaan, bijvoorbeeld; drijvende vrachtmodellen, zelfs als slechts een deel van het model zweeft, zijn niet langer toegestaan.

Onderdelen die in elkaar klikken zijn niet toegestaan, bijvoorbeeld; vrachtmodellen die grotendeels in de aanhanger (s) of vrachtwagencabine vastklikken, zijn niet langer toegestaan. Kleine clipping tussen onderdelen op hybride vrachtwagens is toegestaan.

Alleen standaard aanhangwagencombinaties zijn toegestaan, het type aanhangwagen doet er niet toe, bijvoorbeeld; triples zijn niet langer toegestaan ​​in ETS2

Dubbele of driedubbele aanhangwagens mogen niet langer zijn dan de grootste standaardcombinatie; voor ATS, de “tolweg dubbel”, voor ETS2, de “HCT”

Dubbele delen zijn nu toegestaan, maar misbruik van dit door het toevoegen van een overmatige hoeveelheid is

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *