Truckstar Festival

Dit jaar ben ik voor het eerst op Truckstar Festival 27 juli

kom je mij daar tegen spreek me dan gerust aan 😉
dus ben ik erg benieuwd naar het onderstaande text, maar dat zal vast goed komen

“Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe. Tijdens het Truckstar Festival is het ieder jaar simpelweg genieten van meer dan tweeduizend trucks. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival!

Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtige showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *